VVD Zeeland wint prestigieuze prijs V-factor

Op zaterdag 20 mei jl. heeft raadslid Wilfried Boonman uit Middelburg op het VVD-congres in Arnhem een prestigieuze prijs ontvangen van de landelijke VVD.

De V-factor, die staat voor ‘Vrijheid, Verantwoordelijkheid en Vibes’, wordt jaarlijks uitgereikt aan het lokale netwerk waar veel positieve dynamiek is, die uitstraalt op de regio en tot inspiratie kan dienen voor andere VVD netwerken. De V-factor werd het Lokaal Netwerk Zeeland toegekend voor het canvasproject geïnitieerd door campagne-coördinator, Wilfried Boonman. 

Bij het canvassen gingen VVD’ers in gesprek met inwoners over wat er bij hen in de kern, buurt of wijk speelt of wat zij aan verbeteringen willen meegeven aan lokale en landelijke politici. Om het project in heel Zeeland uit te rollen heeft Boonman een aantal trainingen verzorgd en motiveerde daarbij menig Zeeuwse VVD’er om de kiezer regelmatig op te zoeken. Na ontvangst van de prijs, riep hij minister-president Mark Rutte op, om met die Zeeuwse VVD’ers de wijk in te gaan. Nadien zegde Mark Rutte toe om naar Zeeland te zullen komen.

Wilfried, bedankt voor je vele werk!!