Sandy Troost; Samen kiezen we voor doen!

Een recreatiefamilie op Schouwen-Duiveland Voor ons is 2018 heel goed begonnen, want de Julianahoeve kreeg van de ANWB de titel “Beste sterren camping van Nederland”. Wie had dat ooit gedacht, toen wij in 1999 deze camping kochten? Het bericht haalde de (lokale) media en we ontvingen van alle kanten felicitaties. Een taart en bloemen van de buren, een vermelding in de krant en honderden reacties op de sociale media. Helemaal geweldig dat we dit met ons team hebben bereikt! Vanuit de VVD kwamen ook felicitaties binnen en daarmee aan mij het verzoek om een stukje voor de nieuwsbrief te schrijven over “ons bedrijf en de familie”. Een familie die al vele jaren voor de VVD kiest en zich conformeert aan waar deze partij voor staat.

Drie generaties
Eind jaren zestig werden de eerste stappen naar de recreatie op Schouwen Duiveland gezet door mijn Opa Piet. Mooie projecten groeiden uit tot een succesvolle onderneming, waar mijn vader Ed in meegroeide en meebouwde. Mijn broer Patrick en ik hebben van jongs af aan meegekregen wat hard werken is en dat voor niets alleen de zon opgaat. Nadat wij eerst ons eigen pad gevolgd hebben, zijn we als familie in 1999 begonnen met een ware uitdaging: Camping Julianahoeve omvormen tot een topcamping.
 
Visie en gevoel
Dat deden we met de berg ervaring en visie vanuit de familie, maar er is ook veel gecreëerd vanuit ons gevoel. “Wat zou ik willen, als ik op vakantie ga?”. Stukje bij beetje hebben wij onze plannen uitgevoerd en faciliteiten aangelegd. Zo hebben we een uniek park gemaakt op een geweldige locatie, waar duizenden gasten genieten van hun vakantie.
 
Samen werken en doen
Een goede samenwerking met de lokale politiek en gemeente is voor ons altijd erg belangrijk geweest. De VVD zet zich in voor de belangen in de recreatiesector en weet hoe ze ondernemers kan en moet steunen. De recreatie is heel erg belangrijk voor Schouwen- Duiveland en de ondersteuning voor innovatieve initiatieven en investeringen des te meer.
De weg voor ondernemende ondernemers moet goed begaanbaar zijn en het is zaak, ingedutte ondernemers wakker te schudden. Daarom kiezen wij, samen met de VVD Schouwen-Duiveland, voor doen.