Margo Lemsom; 55+ Onze klus!

Hoe fijn is Schouwen-Duiveland om te wonen als je ouder wordt? Hoe veilig leven wij hier, en hoe veilig voelen wij ons? Is er genoeg keuzevrijheid? Hoe bereiken wij de eenzame ouderen? Hoe is het vervoer geregeld? Hoe is de maaltijdvoorziening? Welke verbeteringen zijn er nodig op korte en welke op de lange termijn?

Samen Doen!
Met het oog op de toekomst moeten we nu al aan de slag; bijvoorbeeld door het bouwen van levensloopwoningen, het inkopen van de juiste zorg, voorbereidingen treffen voor een veilige leefomgeving en mogelijkheden onderzoeken voor kwaliteit van leven. Want kwaliteit van leven willen wij dat niet allemaal?

55+ers
Op Schouwen-Duiveland is 30,2% tussen de 45-65 jaar en 26,1%  is 65 jaar of ouder. Een behoorlijk aantal 55+ers dus, maar worden ze ook gehoord?
Wie gaat er voor hen zorgen als zij het zelf niet meer kunnen?
Waar kunnen zij wonen als het voortbewegen niet meer zo makkelijk gaat?
Wie waakt er over de veiligheid?
Wie zorgt er voor hen welzijn?
Wie bewaakt de kwaliteit van leven?
                                                                          
Samen Zorgen!
VVD Schouwen-Duiveland steekt ook zijn nek uit voor de kwetsbare groepen in de samenleving. Mensen waarbij het allemaal niet zo soepel verloopt in het leven. Door alle veranderingen binnen de participatiewet zijn veel mensen onzeker over hun toekomst en dit schept onrust. VVD staat voor duidelijkheid. Wij vinden dat er zorg op maat moet worden geleverd en dat er ruimte moet zijn voor nieuwe woonvormen op Schouwen-Duiveland.
Samen leven, Samen werken, Samen wonen, Samen doen!

Gelukkig heeft u wat te kiezen.
Kies voor doen en stem 21 maart VVD!