Even voorstellen: Leone van der Sar

Samen met Sietse woon ik al meer dan 25 jaar in Dreischor. Onze dochter, Lieke studeert, woont en werkt in Rotterdam.

In mijn vrije tijd loop ik graag in de polder met onze hond en ben ik lid van meerdere leesclubs, waaronder de prachtige oude vereniging tot Nut en Beschaving. We vierden vorig jaar ons 155 jarig bestaan! Ik werk in Brouwershaven, bij Selden Mid Europe, wij maken masten en gieken en leveren toebehoren voor op zeiljachten. Een internationaal bedrijf, oorspronkelijk uit Zweden, alwaar ons moederbedrijf nog steeds is gehuisvest.

 

In 2006 werd ik lid van de dorpsraad in Dreischor. Eerst als onafhankelijk lid, de afgelopen 10 jaar als voorzitter. De brug tussen de inwoner en gemeente, de contacten met wethouders en ambtenaren, het ondersteunen van mooie burgerinitiatieven, openbare dorpsraadvergaderingen, het is hartstikke leuk om als dorpsraadlid hieraan mee te kunnen werken!

 

 

Sinds drie jaar ben ik fractievolger voor de VVD op Schouwen-Duiveland. Net voor de laatste gemeenteraadsverkiezingen ben ik mij actief in gaan zetten. In de afgelopen periode waarin de VVD uit haar gebruikelijke rol als coalitie-deelnemer stapte, is er veel gebeurd en zijn er veel bergen verzet. Twee nieuwe raadsleden, twee nieuwe burgercommissieleden, een actief lokaal bestuur en een groeiend aantal fractievolgers. Een nieuwe start met ondersteuning van leden die al jarenlang meedoen maakt de VVD tot een partij waar ik graag mijn steentje aan bijdraag, waar ik op mijn plek ben, en met vertrouwen de toekomst in ga.