Even voorstellen; Ramon de Ceuninck van Capelle

'A pessimist sees the difficulties in every opportunity. An optimist sees opportunities in every difficulty' - Winston Churchill – Deze uitspraak had ik in gedachten toen ik meer wilde doen voor ons mooie eiland Schouwen -Duiveland.

Daar waar ik te vaak om me heen hoorde wat niet goed was zonder te horen hoe het beter kon, wilde ik meedenken aan, bijdragen aan en betrokken zijn met de oplossingen. In elke uitdaging liggen kansen. Als we de uitdagingen niet opzoeken, zullen we de kansen ook nooit kunnen grijpen.

Mijn naam is Ramon de Ceuninck van Capelle. Trotse vader van 2 zoons en samen met mijn vrouw Iris woonachtig in Scharendijke.In het dagelijkse leven ben ik accountmanager voor Renewi, locatie Renesse (voorheen Afval Service Zeeland). Dagelijks heb ik contact met ondernemers en naast mijn commerciële activiteiten probeer ik ook zoveel mogelijk te verbinden, partnerschappen te initiëren, te adviseren en bij te dragen aan een duurzame en circulaire bedrijfsvoering. Zowel in mijn werk als in mijn privéleven tracht ik positiviteit, daadkracht, eerlijkheid, directheid en betrokkenheid toe te passen. Als burgercommissielid en fractiesecretaris van VVD Schouwen-Duiveland wil ik mijn steentje  bijdragen aan de partij die koersvast, eerlijk en helder politiek bedrijft zonder 2 e agenda met één doel voor ogen: een (nog) mooier Schouwen Duiveland voor haar inwoners, ondernemers en het bedrijfsleven.