Even voorstellen: Paul Stoppelenburg

Drie jaar geleden heb ik samen met mijn gezin de stap gezet om op het mooie Schouwen-Duiveland te gaan wonen. Dit is een goed besluit geweest en wij voelden ons al snel thuis hier, mede door de prachtige natuur, fijne leefomgeving voor de kinderen en de rust en de ruimte die het eiland uitstraalt.

Het blijven streven naar een veilige leefomgeving met een goede sfeer en een gemeente met de focus op belangrijke zaken, is mijn grootste drive om iets te betekenen voor de lokale politiek, de inwoners en zo ook voor mijn gezin. Een prettige en veilige omgeving is niet vanzelfsprekend, we hebben hier allemaal een verantwoordelijkheid in. Door echt te luisteren naar wat inwoners nodig hebben en ervaren, daarop krachtig beleid te formuleren en regelmatig in de spiegel te kijken of we nog de goede koers varen, maakt  de kans groter dat Schouwen-Duiveland over 10 jaar ook nog een bijzonder fijne plek is om te wonen.

 

Ik zet mij graag in voor de VVD om de komende jaren bij te dragen aan een gemeente die op een goede wijze bestuurd wordt, waarin inwoners vrijheid voelen en waarin veiligheid gewaarborgd is.